Baanbrekende milieu vriendelijke DyeOx 4 textielverfmachines bij VDL ETG Projects.
DyeOx 4, DyeCoo bouwt bij VDL ETG Projects.

Baanbrekende milieu vriendelijke DyeOx 4 textielverfmachines bij VDL ETG Projects.

15 August 2018

Binnenkort organiseert DyeCoo samen met hun klant Clean Dye bij VDL ETG Projects een klant en promotie bijeenkomst.

De zeer milieu vriendelijke textiel verfmachines - de DyeOx 4 - worden nu bij ons gebouwd. Tijdens de promotiebijeenkomst staat deze machine dan uiteraard in het middelpunt van de belangstelling.

DyeCoo Textile systems, “clean textile dyeing using CO2 Technology”, is één van de machinebouwbedrijven die zich richten op duurzaamheid en circulariteit. Eindgebruikers verlangen steeds vaker duurzame producten en de overheden stellen steeds strengere duurzaamheidseisen.

Naast baanbrekende technologie van DyeCoo bestaan er voldoende andere mogelijkheden om duurzaam machines te bouwen. Denk aan remote service analyse, voorspelbaar onderhoud met behulp van sensoren en andere online mogelijkheden of gewoon een energiezuiniger concept. 

Als de bewustwording zich verder blijft doorzetten zullen bedrijven die aandacht besteden aan duurzaamheid en circulariteit in de toekomst beter presteren. 

“Het is natuurlijk geweldig, dat wij voor een door duurzaamheid gedreven klant als DyeCoo mogen werken, dat doen wij graag. Dit bedrijf is een geweldig visitekaartje voor de Nederlandse industrie, erg innovatief en milieubewust”, aldus Harrie Schonewille, Directeur VDL ETG Projects.

Video DyeCoo

Zurück